Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  • Shop-in-shop Gabor Shoes Venlo
  • Shop-in-shop Gabor Shoes Venlo

    Adresgegevens

    Klaasstraat 15
    5911 JM Venlo
    Telefoonnummer
    : 077-3514507
    Klik hier voor een routebeschrijving

    Openingstijden

    Maandag 13:00 - 18:00
    Dinsdag 09:30 - 18:00
    Woensdag 09:30 - 18:00
    Donderdag 09:30 - 18:00
    Vrijdag 09:30 - 18:00
    Zaterdag 09:30 - 17:00
    Zondag 13:00 - 17:00

    Shop-in-shop Gabor Shoes Venlo

    Laat u verrassen en ontdek Venlo als één van de leukste winkelsteden in het zuiden van ons land. De stad, opgebouwd uit historische, unieke panden maakt shoppen in Venlo tot een bijzonder leuke beleving. Bovendien vindt u hier ook de Gabor Shoes shop-in-shop. Om precies te zijn: in het Munnichs-pand aan de Klaasstraat nummer 15 is maar liefst 30 m2 gereserveerd voor ons merk. Bent u in Venlo? Sla een bezoekje aan onze winkel dan zeker niet over! Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor een exclusieve lijn Gabor damesschoenen van de allerbeste kwaliteit. We helpen u graag aan de juiste schoen voor uw voet!

    Schoenen shoppen aan de Klaasstraat

    U bent maar liefst zeven dagen per week welkom in onze schoenenwinkel. Bij ons vindt u het beste op het gebied van schoeisel. Kwaliteit en design verenigd in één schoen: dat is wat we u al bieden sinds de begindagen van ons merk in 1963. Van pump tot instapper. Van laars tot sneaker. Sportief, elegant of trendy. Voor een lange stadswandeling, voor een avondje uit. Voor een zakelijke afspraak, voor een casual zondag. Seizoen na seizoen is het onze missie om u te verrassen.

    Laat u adviseren

    Geen voet is hetzelfde. Waarom zouden we dan allemaal hetzelfde ontwerp schoen dragen? Bij Gabor adviseren we je graag over welke schoen er het beste bij jou past. Daar hebben we onze medewerkers speciaal op getraind. De mogelijkheden? Denk aan schoeisel in grote maten, extra wijdte bij de tenen of de bal van de voet of juist extra kuitwijdte voor laarzen. Passende schoenen zijn altijd een waardevolle investering: dat verschil voelt u écht.

    Dagje uit in Venlo

    Van de Maasboulevard met haar winkels van grote merken tot aan de gezellige terrassen aan de nieuwe haven. In Venlo is het heerlijk slenteren door de oude straatjes. Ondertussen valt er genoeg te zien en te winkelen. Echte shoppers kunnen hier hun hart ophalen, want naast de grote ketens vindt u in Venlo ook allerlei boetiekjes die absoluut de moeite waard zijn. En bent u dorstig geworden van het winkelen? Een heerlijke kop koffie of een gezonde, verse smoothie op een van de vele leuke terrasjes is absoluut geen straf. De culinaire standaard is in Venlo altijd al hoogstaand geweest. Kortom, Venlo heeft alles in zich voor een heerlijk dagje uit. Wanneer mogen wij u in onze prachtige stad verwelkomen?

    Praktische informatie

    Per trein, bus of auto: Venlo is goed bereikbaar. Zo ligt het centraal station op loopafstand van het gezellige centrum en is er met meer dan 6000 parkeerplaatsen altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met de auto en wilt u dicht bij de stad parkeren? Via deze pagina bekijkt u de beste parkeerplaatsen in Venlo. Er wordt meteen uitgelegd hoe u er komt. Met een dagtarief van maximaal 8 euro is parkeren in Venlo bovendien nog goed betaalbaar. Vervolgens kunt u gemakkelijk te voet uw weg vervolgen. De leukste winkelstraten, terrasjes en bezienswaardigheden liggen namelijk op loopafstand van elkaar.

    Graag tot ziens bij de Gabor Shoes shop-in-shop in Venlo!

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.