Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Over Gabor Shoes


  Het verhaal achter Gabor Shoes
  Ergens in het Limburge Stramproy, heel lang geleden in 1963, was er eens een hardwerkende jongeman die er alles voor deed om in zware tijden het hoofd boven water te houden. Deze jongeman, genaamd Piet Munnichs, trotseerde regen en wind en zelfs de sneeuw en de kou om schoenen te verkopen aan eenieder die nieuw schoeisel nodig had. 

  Hard werken loont
  Zo bleek. Piet had door zijn inzet en doorzettingsvermogen veel vertrouwen en geloof in zijn diensten gecreëerd. Jaren later opende Munnichs daarom in 1992 de allereerste Gabor Shop, gevestigd te Eindhoven. Een groot succes, en vanaf dat moment ging het dan ook snel. Binnen een tijdsbestek van twee jaar werd een tweede winkel geopend te Maastricht en in 1999 volgde een derde vestiging in Sittard. Inmiddels zijn er meerdere winkels en Munnichs shop-in-shop concepten waarbij de Gabor collectie wordt gepresenteerd op een speciaal voor de collectie gereserveerd winkeloppervlak. Er is inmiddels zelfs een heuse webshop, iets wat Piet Munnichs natuurlijk nooit had kunnen dromen!

  Over de Gabor formule
  Internationale topklasse op het gebied van schoenen bieden, dat is de standaard formule van Gabor. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan nog steeds hoog in het vaandel, maar doen niet af aan de aandacht die uitgaat naar het ontwerp van de collectie. De keuze is ruim, voor ieder wat wils: sportieve, comfortabele of juist modieuze schoenen. Daarnaast is Gabor inmiddels uitgebreid met een indrukwekkende tassencollectie.

  Traditioneel modern

  Gabor is inmiddels al meer dan 60 jaar een goedlopend familiebedrijf, dat op dit moment wordt geleid door de tweede generatie Gabor. De jarenlange ervaring heeft geleid tot iets wat inmiddels ‘Gabor kwaliteit’ is gedoopt. Gabor schoenen moeten altijd aan de hoogste kwaliteit voldoen. Pasvorm en verwerkingskwaliteit mogen niet minder dan perfect zijn. Het zijn inmiddels traditionele waarden voor het familiebedrijf. Echter, traditie is lang niet alles. De afgelopen jaren onderging het bedrijf namelijk een vernieuwingsslag, die werd gekenmerkt door invering van nieuwe technieken en productgroepen. Al het goeds van vroeger, gecombineerd met het beste van nu. Het maakt Gabor tot de toonaangevende fabrikant dat het vandaag de dag is!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.