Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Gabor collectie


  Naast de standaard Gabor collectie, bieden wij ook een Gabor Comfort collectie en een Rollingsoft collectie:  

  Gabor comfort

  Gabor streeft ernaar, om aan iedere vrouw en voor iedere voet de perfect passende schoen te kunnen aanbieden. Daarom worden de Gabor Comfort-schoenen in verschillende wijdten (G/H) en ook in extra grote maten tot maat 44 aangeboden. Schoenen met het „Soft Move“-voetbed zijn tevens voorzien van een speciale ruimte, waar de druk op bijzonder belaste plaatsen bij de hiel en bal van de voet merkbaar wordt gereduceerd. Een in de zool geïntegreerde zijstabilisator biedt extra comfort.

  Kenmerken van Gabor Comfort:

  Uitneembaar voetbed


  Comfort 

  Soft Move
  Schachtwijdten


  Rollingsoft

  De Gabor Rollingsoft schoenen zijn innovatieve vrijetijdsschoen voor fitness, wellness en welzijn! De superlichte zool, die uit meerdere lagen is opgebouwd, heeft onder de voetboog een stabilisator, die de afwikkelbeweging optimaal geleidt en ondersteunt. De groeven aan de zijkanten garanderen daarbij maximale flexibiliteit. Beleef het zweven!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.