Winkelwagen
  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Betalen


  Betalingsmogelijkheden

  Wij bieden de volgende mogelijkheden van betaling aan:
  • iDEAL. iDeal verzorgt alle online betalingen via uw eigen bank. Via deze betaalmethode wordt u direct doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank en de betaling wordt direct afgeschreven van uw rekening.
  • Creditcard (VISA card, Mastercard, Maestro en American Express). Bent u in het bezit van een creditcard? Munnichs accepteert VISA card, Mastercard, Maestro en American Express. Alle transacties vinden plaats via een SSL-verbinding en dit is altijd veilig.
  • Bancontact / Mister Cash. Indien u woonachtig bent in België kun je de online aankoop eenvoudig afrekenen met Bancontact / Mister Cash. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • Sofortbanking. Indien u woonachtig bent in Duitsland of België kunt u veilig en direct afrekenen met Sofortbanking. U wordt automatisch geleid naar het beveiligde betalingsformulier.
  • Fashioncheque. In onze Munnichs winkels accepteren wij ook de Fashioncheque (Let op, niet in te wisselen via de webshop).

  Veilig betalen
  Wij hechten er grote waarde aan dat uw betaling gedaan kan worden in een veilige betaalomgeving. Hiervoor maken wij gebruik van de SSL-certificering, waarmee veilig betalen voor u gewaarborgd is.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.