Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends voorjaar/zomer 2020

    Lentekriebels, beginnen ze bij jou ook al te komen? De zachte winter wakkert het al een tijdje bij ons aan. Nog even en je kunt de dikke truien opbergen en is het tijd om je zomergarderobe compleet te maken met trendy schoenen. Naast een aantal oude bekenden, zien we voorjaar/zomer 2020 ook hele nieuwe schoenentrends. Kortom, er is voor ieder wat wils!

    Kleurrijke schoenen


    Maak een statement met een kleurrijke schoen! De witte sneaker verdwijnt steeds meer uit het straatbeeld en deze maakt nu dus ruimte voor de gekleurde variant. De kleuren die veel voorkomen dit seizoen zijn geel, rood en felle neon kleuren.

    Neon kleuren


    Een trend die wel al een tijdje niet meer in het straatbeeld hebben gezien zijn de neon kleuren. Daar komt in het voorjaar verandering in. Zo zien we veel sneakers met neon accenten. Eén ding is zeker; met de neon trend geef je jouw outfit een enorme boost.

    De dierenprint


    De nummer één print is net als vorig jaar de dierenprint. Je vindt de print op allerlei verschillende schoensoorten: van een paar hoge pumps tot een paar sneakers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten waardoor je geheel naar eigen smaak een schoen kunt kiezen. Ga je liever voor subtiel, kies dan voor een paar schoenen met slangenprint details.

    Chunky sneakers


    Afgelopen seizoen zagen we al veel chunky sneakers, ook wel dad sneakers genoemd, voorbij komen. Dit seizoen zet deze trend onverminderd door en hoe grover de schoen en de zool, hoe beter. Het is een perfecte combinatie van fashionable en comfortabel. Koop de sneakers in prachtige frisse lentetinten.

    De sleehak


    Een trend die ieder jaar terugkomt en nooit helemaal uit de mode is geweest: de sleehak. Met deze schoen zit je altijd goed! Of je nou naar een feestje gaat of gewoon naar kantoor, jij ziet er super fashionable uit! Met warme dagen is de sleehak de perfecte uitkomst.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.