Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends voorjaar/zomer

    Alles over de nieuwe schoenentrends voor voorjaar/zomer 2021 lees je hier! Dit seizoen blijft de sneaker ongekend populair. Daarnaast zien we veel plateauschoenen, vlechtwerk, materialenmixen en chunky sandalen. Kortom, de nieuwe collectie is erg divers!

    Materialenmix


    De sneaker blijft ook dit seizoen ongekend populair en het motto is hoe opvallender, hoe beter! Verschillende materialen, kleuren en printjes mogen allemaal gecombineerd worden. Kortom, een feestje aan je voeten. Met deze sneakertrend vrolijk je elke outfit op.

    Benieuwd geworden naar onze collectie sneakers? Klik dan hier.

    Chunky sandalen en slippers


    Na de sneakers volgen dit seizoen ook de sandalen en de slippers met een opvallende, stoere plateauzool. Ze zitten niet alleen heerlijk maar zijn ook nog eens hartstikke fashionable! Kies voor een opvallend kleurtje of juist voor een natuurtint.

    Benieuwd geworden naar onze collectie sandalen? Klik dan hier.

    De witte sneaker


    Witte sneakers zijn al jaren populair en deze zijn absoluut niet weg te denken uit het straatbeeld. Ook dit seizoen blijven ze een hit, gecombineerd met een ander opvallend kleurtje. Witte sneakers zijn te combineren met iedere outfit omdat ze zo minimalistisch zijn.

    Benieuwd geworden naar onze collectie witte sneakers? Klik dan hier.

    Vlechtwerk


    Deze zomer is vlechtwerk een absolute schoenentrend. Denk hierbij aan gevlochten materialen zoals leer, suède, riet en touw. Deze zomer zien we veel vlechtwerk bij sneakers, sandalen, slippers en zelfs tassen!

    Plateauzool


    Deze trend zien we al een tijdje en is dus ook deze zomer niet te missen. Een plateauzool maakt een sneaker net wat meer opvallender. En vooral  voor de kleinere vrouwen heeft deze sneaker een voordeel, want nu kun je de pijnlijke hoge hakken gewoon lekker in de kast laten staan.

    Benieuwd geworden naar onze collectie sneakers? Klik dan hier.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.