Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Schoenentrends najaar/winter 2021-2022

    Alles over de nieuwe schoenentrends voor najaar/winter 2021-2022 lees je hier! Natuurlijk kunnen de enkelboots dit seizoen niet ontbreken. Naast de klassieke zwarte enkelboots zijn dit seizoen enkelboots in aarde tinten een echte musthave!. Ook de sneakers blijven het gehele jaar door ongekend populair. Of kies je dit najaar voor een echte statement? Bekijk dan onze lange laarzen én stoere loafers!

    In de spotlight

    Schoenentrends najaar/winter 2021-2022

    9 september 2021

    Alles over de nieuwe schoenentrends voor najaar/winter 2021-2022 lees je hier! Natuurlijk kunnen de enkelboots dit seizoen niet ontbreken. Naast de klassieke zwarte enkelboots kunnen dit seizoen enkelboots in aarde tinten niet aan je garderobe ontbreken. Ook de sneakers blijven het gehele jaar door ongekend populair. Of kies je dit najaar voor een echte statement? Bekijk dan onze lange laarzen én stoere loafers!

    Zwarte enkellaarzen

    Onmisbaar in iedere najaarscollectie, de zwarte enkelboots. Bekijk nu onze nieuwste en hipste varianten. Kies je voor een veterlaars, stoere cowboy variant of een nette laars met hak?
    Benieuwd geworden naar onze collectie zwarte enkelboots? Klik dan hier.

    Enkelboots in aarde tinten

    Enkellaarsjes kunnen het hele jaar door en zijn dan ook onmisbaar in je kast! Dit seizoen zien we veel grove zolen, neutrale tinten en mooie details als ritjes of gespen. Aardetinten zoals beige, bruin, cognac of groen zijn dit seizoen super populair!
    Welke draag jij het liefst?

    Benieuwd geworden naar onze collectie enkelboots in aardetinten? Klik dan hier.

    Comfortabele sneakers

    Voor het najaar kun je je witte sneakers weer aan de kant zetten... Ga voor een stoere look met deze donkere kleuren!
    Benieuwd geworden naar onze collectie sneakers? Klik dan hier.

    Stoere loafers

    De loafers, ofwel instappers zijn helemaal hip in 2021. En daarnaast super comfortabel, zeker de Gabor instappers! Loafers mogen sowieso niet ontbreken in je garderobe. Tegenwoordig kun je deze ook met iedere outfit combineren, ga je voor chique of ga je voor casual? Je kunt de loafers dragen met een nette chino, onder een stoere jeans of bij een mooie jurk.

    Benieuwd geworden naar onze collectie loafers? Klik dan hier.

    Lange laarzen

    Grove zolen, met hak of de échte paardijlook. Lange laarzen zijn super trendy in 2021!

    Benieuwd geworden naar onze collectie lange laarzen Klik dan hier

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.