Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Trends najaar/ winter 2022

    Gabor shoes Trends najaar/winter 2022-2023 17 augustus 2022, Misschien zit je nu nog te genieten van het mooie weer, maar voor dat je het weet staat het najaar voor de deur. Wil jij er dan stralend en helemaal on-trend bij lopen? Shop dan je nieuwe schoenen of een mooie tas bij Gaborshoes! Met trots presenteren wij onze nieuwe najaarscollectie 2022/2023, waar we steeds meer items van binnen krijgen!


    Bij fashiontrends zie je vaak dat tegenstellingen van elkaar beide helemaal hip zijn. De keuze is aan u welke trend u voorkeur heeft! Zo zien je dit najaar veel stoere comfortabele schoenen met bijvoorbeeld een grove zool maar ook prachtige pumps met hoge hakken zijn weer helemaal hot! We zien schoenen in zachte aardetinten en wit, tegenover stoere laarzen in het zwart.
    Hierbij een overzicht van onze laatste trends!

    All time favorite: zwarte laarsjes!
    Zwart is altijd een goed idee. Deze laarzen kun je werkelijk over al mee combineren. In onze collectie vind je onder andere klassieke enkellaarsjes en stoere veterboots. Ga jij voor een laars met hak of met een comfortabele grove zool? Klik hier voor ons aanbod zwarte laarzen!

    1.Gabor laarzen €134,95                               2.Gabor laarzen €134,95                  3.Gabor laarzen €154,95

    Comfort shoes.
    Denk bij ‘Comfort shoes’ aan zachte materialen, warme voeringen en dikke zolen. Natuurlijk sneakers, heel veel sneakers, met chuncky zolen en een comfortabel voetbed. Ook loafers of wel instappers blijven een absolute musthave dit najaar! Draag ze naar je werk onder een zakelijke outfit of in je vrije tijd lekker casual onder een stoere jeans. Ook de laarzen zonder hak, maar met een stoere grove zool sluiten helemaal aan bij deze trend. Denk hierbij ook zeker aan de zogenoemde Chelsea boots!


    Heels are back
    Onze najaarscollectie heeft ook veel schoenen met hakken! Perfect geschikt voor feestjes maar ook zakelijk draag je deze prachtige pumps of laarzen met hak! Klik hier voor ons aanbod met hak!


    1.Gabor laarzen €124,95                          2. Gabor pumps €99,95                        3. Gabor laarzen €144,95


    Lange laarzen

    Een van onze favoriete categorie zijn onze lange laarzen, van de mooiste materialen! Welke is je favoriet?
    Klik hier voor onze collectie met lange laarzen



    1.Gabor laarzen €184,95                            2.Gabor laarzen €164,95                         3. Gabor laarzen €124,95


    Love sneakers
    Sneakers, sneakers en nog meer sneakers. Ons aanbod is weer enorm. Dit seizoen hebben wij sneakers in diverse kleuren voor met rijke details, in combinaties van diverse materialen.
    Klik hier voor onze sneaker-collectie!

    1.Gabor sneakers €124,95                       2. Gabor sneakers €144,95              3.Gabor sneakers €124,95

    Trendkleuren wit en beige!
    Deze kleuren zijn al een paar seizoenen enorm hip! Ben jij opzoek naar een frisse toevoeging aan je najaarscollectie? Shop dan onze laarzen, sneakers of instappers in deze prachtige naturel tinten! Klik hier voor ons aanbod in wit en beige

    1. Gabor sneakers €129,95                         2.Gabor laarzen €154,95                     3.Gabor laarzen €144,95





    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.