Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Trends voorjaar/zomer 2023

    Gabor shoes Trends voorjaar/zomer 2023 1 maart 2023, Onze favoriete tijd van het jaar komt er weer aan! Ben jij al klaar voor het voorjaar? In deze blog vind je de laatste trends en onze absolute musthaves voor komend seizoen! Wil jij er dan stralend en helemaal on-trend bij lopen? Shop dan je nieuwe schoenen of een mooie tas bij Gaborshoes! Met trots presenteren wij ons nieuwe voorjaar/ zomer collectie 2023, waar we steeds meer items van binnen krijgen!

    Bij fashiontrends zie je vaak dat tegenstellingen van elkaar beide helemaal hip zijn. De keuze is aan u welke trend uw voorkeur heeft! Zo zien we dit voorjaar stoere comfortabele schoenen met bijvoorbeeld een grove zool maar ook prachtige pumps met hoge hakken. We zien aardetinten en felle kleuren. We hebben in ons assortiment sierlijke ballerina’s (ja deze zijn weer helemaal hot!), stoere sneakers, prachtige sandalen en comfortabele instappers. Onze nieuwe collectie is kleurrijk, sportief, vrouwelijk en stoer.

    Love loafers



    Ons assortiment loafers blijft ieder seizoen groeien, want de vraag naar deze type schoenen blijft toe nemen. En dat is natuurlijk niet zomaar, deze comfortabele én trendy schoenen draag je op diverse momenten. Zowel zakelijk als in je vrije tijd. Feestelijk of basic. Vrouwelijk én stoer.

    Veel loafers ofwel instappers zijn voorzien van versieringen zoals grove kettingen of opvallende zolen.


    Of kies je juist voor een clean-, klassieke look. Deze hebben een dunnere zool en subtielere details zoals kwastjes of een subtiele ketting. Vind je deze klassieke look mooi maar wil je toch opvallen? Kies voor kleur!


    Gabor instappers €99,95                             Gabor instappers €114,95                 Gabor instappers €99,95

    Bovenstaande variant in felroze is door de gaatjes in het leer ook een aanrader voor de warme dagen dit seizoen.

    Sneakers
    Kwalitatief hoog én modieus. Ook hier hebben we voor iedereen wat wils. Zoek je sneakers als absolute eyecatcher van je outfit? Kies een kleurrijke variant mét stoere zool.


    Toch liever iets subtieler? Wij hebben ook prachtige sneakers van hoge kwaliteit in onze basic kleuren zoals aardetinten- wit- (donker)blauw in onze collectie. Ook deze sneakers zijn uitgevoerd met de mooiste details, in diverse (combinaties) van materialen.


    Gabor sneakers €119,95                            Gabor sneakers €99,95                      Gabor sneakers €144,95

    Pumps en sleehakken
    De vraag naar elegante schoenen en pumps neemt deze zomer nog meer toe. Voor alle feestelijkheden van chic tot elegant hebben we voor elk gelegenheid de juiste pump. Super trendy zijn de pumps in vrolijke kleuren. Super vrouwelijk én opvallend.




    Gabor pumps €99.95                                   Gabor pumps €119,95                    Gabor pumps €114,95

    Ben je opzoek naar mooie sandalen met een sleehak? Dan ben je ook op de juiste plek bij Gabor shoes! Ook deze zijn beschikbaar in vrolijke, feestelijke kleuren.


    Gabor sandalen €99,95                             Gabor sandalen €99,95                          Gabor sandalen €99,95


    Ook bij deze categorie vind je een zeer divers aanbod, met muiltjes, slippers en sandalen. Sportieve modellen met chunky, plateau of ballon-zolen. Sandalen met slee of blokhak, fijne instap-slippers. Al deze modellen hebben we in felle kleuren én kleurcombinaties tot prachtige aardetinten. Of de altijd fijne zwart of wit varianten. Allemaal met de mooiste details en versieringen.

    Zomerlaarsjes
    Dat laarzen alleen voor de herfst/winter bestemd zijn is al lang niet meer van toepassing. Ook in het voorjaar en in de zomer draag je stoere of chique laarzen. Gecombineerd met een mooie zomerjurk, stoere jeans of leuk rokje. Alles kan. Deze zomerlaarsjes zien we voornamelijk in lichte kleuren.
    Gabor laarzen €154,95                                Gabor laarzen €144,95                          Gabor laarzen €134,95

    Duurzaamheid staat bij het merk Gabor ook steeds meer centraal. Veel van het gebruikte leer is gecertificeerd conform de geldende milieunormen, bijvoorbeeld door de LWG (leather working group) of EMAS (EU envorinmental Management Scheme). Gabor gebruikt ook DriTan-leer, dat materiaal wordt gekenmerkt door een laag waterverbruik. Daarnaast werkt ook Gabor steeds meer met gerecycleerde materialen. Het kurk voor de voetbedden en de bekleding wordt voor 100% gewonnen uit kurkresten. Doordat de Gabor schoenen voor en groot deel in Europa worden geproduceerd, moeten ze zich houden aan strenge Europese regels en daarnaast zijn de korte transportroutes een bijkomend voordeel. Bij een grote productielocatie in Portugal wordt elektriciteit opgewekt van hernieuwbare bronnen.




    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.