Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Gabor shoes Trends najaar/winter 2023-2024

    6 september 2023, Met hopelijk nog een aantal heerlijk zomerdagen in het vooruitzicht, zijn wij natuurlijk ook al druk bezig met de najaars- en winter collectie van komend jaar! Wil jij er dan helemaal on trend bij lopen? Shop dan nu alvast onze nieuwe collectie bij Gabor shoes! Met trots presenteren wij onze nieuwe najaarscollectie 2023/2024, waar we steeds meer items van binnen krijgen!


    Office chic
    We zien dit najaar weer veel pumps in de collectie. Office chic is helemaal hot! Draag ze naar je werk, een lunch date of een avondje uit. Kies je voor comfortabel en klassiek of juist voor een opvallend exemplaar? Klik hier voor ons aanbod aan pumps! Naast mooie pumps hebben we ook prachtige laarzen in onze collectie met een hak. Klik hier voor ons aanbod enkellaarzen met hoge hak!


    Love loafers
    Deze schoenencategorie blijft ook dit seizoen weer groeien! Ook hier hebben we klassieke modellen of juist super hippe exemplaren. Aansluitend op het stukje hierboven over pumps, zien we dit seizoen ook heel veel instappers met stoere blokhak. Ook deze zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, draag ze wanneer je een avondje uit gaat of gewoon naar je werk. Klik hier voor ons aanbod aan instappers!


    Hoogwaardige materialen
    Dit seizoen zien we alleen maar hoogwaardige kwaliteit materialen. Van prachtige schoenen uitgevoerd in zacht suède tot echte show-stoppers in lakleer. Daarnaast blijft ook het combineren van verschillende materialen een ‘hot item’, dat zien we vooral veel terug in onze sneaker collectie.


    Uitgesproken sneakers
    Over sneakers gesproken, daar mag je dit seizoen echt een statement mee maken! Kies voor kleur, grove chuncky zolen, en die mooie combinaties van diverse materialen. Klik hier voor ons aanbod aan sneakers!



    Stoere veterboots
    Bij onze nieuwe laarzen collectie zien we veel stoere veterboots! Deze all-time favorits zijn ultra comfortabel en gemakkelijk te combineren met vrijwel iedere outfit! Daardoor draag je deze boots ook naar diverse gelegenheden. Wij zijn fan! Klik hier voor ons aanbod aan enkellaarzen!


    Lange laarzen
    Hoe langer, hoe beter, lijkt dit seizoen het credo! Shop de mooiste lange laarzen van je favorieten merken, natuurlijk bij Gabor shoes! Deze laarzen zijn uitgevoerd in prachtige materialen, uitgevoerd met een mooie blokhak of juist met een comfortabele profielzool. Klik hier voor ons aanbod lange laarzen!

    *We krijgen de komende weken nog veel nieuwe lange laarzen binnen!





    Eyecatchers:
    Kort samengevat, je mag dit seizoen echt een statement maken met je schoenen! Kies voor kleurrijke schoenen, schoenen met een uitgesproken silhouet, rijk gedecoreerde schoenen en schoenen uitgevoerd in de mooiste materialen. Daarnaast zijn ook westernboots weer helemaal trendy dit najaar.



    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.