Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

    Blog: Vier Comfort en Stijl met Gabor Shoes!

    Moederdag nadert snel en het is de perfecte gelegenheid om de speciale vrouwen in ons leven te eren en te verwennen. Bij Gabor Shoes begrijpen we dat elke moeder uniek is en daarom hebben we een uitgebreide collectie schoenen en tassen die passen bij elke levensstijl en persoonlijkheid.

    Voor de avontuurlijke moeder die houdt van stijl en comfort, hebben we een scala aan enkellaarsjes die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of ze nu door de stad wandelt of een weekendje weg gaat, onze enkelboots en laarzen bieden de perfecte combinatie van stijl en ondersteuning.

    Gabor enkellaarsjes €134,95  Gabor enkellaarsjes €159,95

    Voor de actieve moeder die altijd onderweg is, bieden onze Gabor sneakers de perfecte mix van comfort en mode. Of het nu gaat om een snelle boodschap of een ochtendwandeling in het park, met onze sneakers blijft ze comfortabel en stijlvol, de hele dag door.

    Gabor sneakers €129,95  Gabor sneakers €134,95   Gabor sneakers € 144,95

    Voor de elegante moeder die graag haar beste beentje voorzet, hebben we een prachtige collectie Gabor pumps die haar outfit compleet maken. Van klassiek zwart tot gedurfd kleurrijk, onze pumps zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en kleuren, zodat ze altijd de perfecte schoen kan vinden om haar look af te maken.



    Voor de praktische moeder die op zoek is naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik, hebben we een assortiment ballerina's en instappers die haar de hele dag door ondersteunen. Met onze Soft & Smart voering en Best Fitting-pasvorm kan ze genieten van comfort zonder in te leveren op stijl.

    Gabor instappers €99,95   Gabor instappers €134,95

    En vergeet onze Gabor sandalen en slippers niet voor de warmere dagen! Of ze nu een dagje naar het strand gaat of gewoon lekker in de tuin wil ontspannen, onze sandalen en slippers bieden het comfort en de stijl die ze verdient.


    En laten we onze prachtige tassencollectie niet vergeten! Van ruime shoppers tot elegante crossbodytassen, we hebben de perfecte tas om haar look compleet te maken.

    Gabor tas €55,95Gabor tas €65,95Gabor tas €65,95Gabor tas €75,95

    Dus deze Moederdag, geef haar het geschenk van comfort en stijl met Gabor Shoes. Of ze nu een moeder is die altijd onderweg is, een elegante moeder die houdt van stijlvolle pumps, of een praktische moeder die op zoek is naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik, we hebben alles wat ze nodig heeft om haar dag speciaal te maken.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.