Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  • Shop-in-shop Gabor Shoes Sittard
  • Shop-in-shop Gabor Shoes Sittard

    Adresgegevens

    Limbrichterstraat 52-A
    6131 ED Sittard
    Telefoonnummer
    : 046-4588019
    Klik hier voor een routebeschrijving

    Openingstijden

    Maandag 13:00 - 18:00
    Dinsdag 09:30 - 18:00
    Woensdag 09:30 - 18:00
    Donderdag 09:30 - 18:00
    Vrijdag 09:30 - 18:00
    Zaterdag 09:30 - 17:00

    Gabor Shoes Sittard

    Ons meest zuidelijk gelegen filiaal bezoek je in het altijd sfeervolle Sittard. Midden in de binnenstad vind je Gabor Sittard. Tussen tal van monumenten is onze winkel gelegen aan de 200 meter lange Limbrichtstraat. De rijksmonumentale panden in deze straat dateren uit de 17e en 18e eeuw. Het historische centrum van Sittard is dan ook één van de oudste plekken van Limburg. Tussen al het architectonische moois dat de stad te bieden heeft bevindt zich onze winkel met een ruime keuze aan modieuze, sportieve én comfortabele damesschoenen en herenschoenen. Elk seizoen zorgen wij voor een nieuwe collectie en hebben daarom voor iedere stijl een passende schoen. Wist je al dat je bij ons ook voor prachtige Gabor tassen terecht kunt? Kom eens kijken en laat je verrassen door al het moois!

    Geniet van Gabor Sittard

    Dagje uit? Ga naar Sittard! Deze stad is niet alleen de één na oudste stad van Nederland, Sittard is tevens uitgeroepen tot groenste stad van ons land. De ideale combinatie van de prachtige modespeciaalzaken en het natuurschoon dat de stad te bieden heeft zijn de perfecte ingrediënten voor een waardevol dagje uit! Struin langs hippe designerwinkels, charmante antiekwinkeltjes en neem een kijkje in de etalage van een echte Limburgse vlaaienbakker. Na het winkelen geniet je van een lunch op het knusse marktplein. Op donderdagochtend staat dit plein overigens in het teken van de wekelijkse markt! Na alle sfeervolle winkelstraten te hebben afgestruind geniet je aan de rand van Sittard van de overweldigende natuur. Wandel of fiets in recreatiegebied Sittard Noord, of maak een boswandeling in het Limbrichterbos. Overtuigd van al het moois van deze stad? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je ook nog een kijkje komt nemen in onze Gabor shop te Sittard!

    Trots op ons filiaal

    De Gabor shop-in-shop aan de Limbrichtstraat is een filiaal waar wij erg trots op zijn. Iedere dag kijken wij ernaar uit om jou te voorzien van je ideale schoen: van platte schoenen tot hoge hakken, en van sneakers tot ballerina’s. Een dame wil voor iedere aangelegenheid een passende schoen. En dat vinden wij niet meer dan logisch! Wij hebben dan ook een uitgebreide collectie damesschoenen, die elk seizoen wordt vernieuwd. Last van je rug, nek of knieën? Het kan zomaar zijn dat je niet het goede schoeisel voor je voeten draagt: de voet is namelijk het steunpunt van je lichaam! Bij Gabor staat het belang van comfortabele schoenen hoog in het vaandel. We steken veel energie in het ontwikkelen van schoeisel dat ondersteuning biedt voor zowel de voet als voor de rest van het lichaam. We werken met soepele materialen, extra breedte- en lengtematen en maken gebruik van speciale loopzooltjes. Let op: dit betekent niet dat wij inleveren op het design van je schoen! Wij weten maar al te goed dat het uiterlijk van je schoeisel nét zo belangrijk is als het comfort. Benieuwd geworden naar al het moois? Onze collectie staat te wachten om door jou gezien te worden! Advies nodig? Onze vakbekwame medewerkers staan paraat om jou te verwelkomen in ons filiaal in Sittard! (Al onze Gabor winkels verkopen vanaf maat 35 tot en met 43!)

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.