Winkelwagen
    Filters
    Favorieten

    Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  • Gabor Shoes Eindhoven
  • Gabor Shoes Eindhoven

    Adresgegevens

    Heuvelgalerie 106
    5611 DK Eindhoven
    Telefoonnummer
    : 040-2464632
    Klik hier voor een routebeschrijving

    Openingstijden

    Maandag 12:00 - 18:00
    Dinsdag 09:30 - 18:00
    Woensdag 09:30 - 18:00
    Donderdag 09:30 - 18:00
    Vrijdag 09:30 - 21:00
    Zaterdag 09:30 - 17:00
    Zondag 12:00 - 17:00


    Gabor Shoes Eindhoven

    Kom langs in hartje Eindhoven! Onze winkel is gevestigd in het prachtig overdekte winkelcentrum de Heuvelgalerie. Bij Gabor Eindhoven shop je dus ook op een regenachtige dag jouw favoriete paar schoenen! Hulp nodig? Onze medewerkers helpen je graag bij de zoektocht naar het perfecte schoeisel voor dat feestje, of informeren jou zorgvuldig over welk paar het meest geschikt is om elke dag aan je voeten te kunnen dragen. Want dat is wat wij belangrijk vinden: niet alleen het design van onze schoenen krijgt alle aandacht, ook persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel! Iedere voet is anders en vereist een goed passende schoen. Een hoge laars of enkellaars, een sneaker of ballerina, een nette schoen of een vrijetijdsschoen: voor iedere stijl en aangelegenheid kun je bij ons terecht. Toevallig ook nog op zoek naar een tas? Kom langs in Eindhoven en bekijk wat ons Gabor assortiment jou te bieden heeft!

    Shop en geniet in Eindhoven

    Een knap staaltje design vind je niet alleen terug in een Gabor schoen: Eindhoven is namelijk dé designstad van Nederland! Elke dag van de week kun je volop genieten van al het moois dat de lichtstad je te bieden heeft. Zelfs op zondag! Met de invoering van koopzondag heeft het centrum zich goed op de kaart weten te zetten. Vanuit elke hoek van Brabant komen mensen naar Eindhoven om te winkelen of te genieten van de gezelligheid die de stad te bieden heeft. Dagje uit? In Eindhoven kun jij je de hele dag vermaken: geniet van de vele winkels, gezellige terrassen en neem een kijkje bij één van de authentieke boetiekjes. Van de grote modeketens als Zara en H&M, tot aan kleine pop-up stores op Strijp-S. Kortom: voor ieder wat wils!

    Aan de creatieveling onder ons raden wij aan een kijkje te nemen bij het voormalige Philipsterrein te Strijp-S. De oude gebouwen die vroeger als fabrieken fungeerden dienen tegenwoordig als prachtige industriële woonruimten, winkels, en horecagelegenheden. Je vindt er niet alleen hippe winkels, ook expositieruimten mogen niet ontbreken. Een plek waar jong en oud bij elkaar komt, om te genieten van de gemoedelijke sfeer en de prachtige omgeving. Lunch in een ruimte waar vroeger cassetterecorders werden gemaakt en drink een kopje koffie met uitzicht op het Klokgebouw. Wat ons betreft zeker de moeite waard om dit eens te bewonderen!

    Ons Gabor filiaal

    De allereerste Gabor shop ter wereld: Gabor Eindhoven! Onze winkel in de Heuvelgalerie werd geopend in 1992. Comfort en design. Dat zijn de sleutelwoorden voor het ontwerpen van de perfecte damesschoen. Schoenen waarin je gezien wilt worden én die je op ieder moment kunt dragen. Om je outfit compleet te maken vind je zelfs stijlvolle en praktische tassen in ons Gabor assortiment! Je favoriete schoeisel op internet al gevonden? Kom deze dan gauw passen in ons filiaal in Eindhoven. Al onze Gabor winkels verkopen vanaf maat 35 tot en met 43! Wij staan te popelen om jou te adviseren in welke schoen het beste bij jouw voet past. Wanneer wij een lach op jouw gezicht toveren, is onze taak volbracht. Tot ziens!

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.